Over Kleine Lucas


 

Kleine Lucas
N .Beerens-vd Laak
Herwijnenstraat 11

5045 GP  Tilburg            

Tel:                   06-46562394
Email:              info@kleinelucas.nl
Website:          www.kleinelucas.nl
KvK-nr:             54394155
BTW.nr :          NL001779917B79

Bank:               NL70KNAB 0255 5285 58     BIC: KNABNL 2H

 

Facebook

Instagram

Pinterest


   


Hallo, ik ben Nicole. Getrouwd met Marc en mama van Jarno (2002) en Lucas (2007), creatief, ondernemend en kleurenliefhebber !!

Na een prima zwangerschap werd onze oudste geboren in 2002... Hoe anders liep het toen Lucas zich in 2007 aandiende..  Met  31 weken werd hij prematuur geboren met een groeiachterstand van 2 weken. Lucas woog maar 1120 gram. Gelukkig was (en is) het een sterke jongen en mocht hij na 1 week vervoerd worden van het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis in Utrecht naar het Tweestedenziekenhuis in Tilburg. Hier heeft Lucas nog vele weken mogen aansterken voordat hij naar huis mocht.

In beide ziekenhuizen zag ik veel dezelfde kleding. Helemaal leuk dat er ook kleertjes te koop zijn voor onze ini-minis , maar jammer genoeg allemaal dezelfde printjes en stofjes... In 2012 ben ik het merk Kleine Lucas gestart.  Een eigen label voor babykleding speciaal voor prematuur en dismatuur geboren baby's. De kleding wordt met de hand gemaakt in mijn eigen atelier. Met een voorliefde voor mooie stoffen, creativiteit en kwaliteit was ook de keuze voor een eigen webwinkel snel gemaakt.

Als je baby zo klein geboren wordt ligt het met een luiertje en allerlei kabeltjes in de couveuse. De hele dag knuffelen is dan helaas niet mogelijk. Maar iets van jezelf bij je baby leggen, kan het allemaal wat draaglijker maken. Zoals een couveusedoek in de print die jij mooi vindt. Leg het doek 's-nachts bij de moeder en de volgende dag bij de baby. Dit bevordert de hechting. En ineens komt het moment dat je baby ook kleertjes mag dragen. Heerlijke katoenen,zachte babykleertjes die fijn meebewegen met de bewegingen van je baby. Katoen ademt en draagt erg comfortabel. Daarom is dit de enige stof die ik adviseer voor onze baby's.

Een basis collectie in diverse prints aangevuld met trendgevoelige stoffen … Dat is wat je kunt vinden bij www.kleinelucas.nl  Kleertjes vanaf maat 34 van hoge kwaliteit!  

Kijk eens rustig rond in de webwinkel. Er zullen regelmatig nieuwe produkten aangeboden worden, want ik heb inspiratie genoeg! Als je speciale wensen hebt voor produkten mag je me altijd mailen of bellen: info@kleinelucas.nl of 06-46562394

groetjes van Nicole

 

 

ARTIKEL IN DE MEDIA OVER KLEINE LUCAS:

REESHOF BRUIST APRIL 2013  www.nederlandbruist.nl

Wat heeft Kleine Lucas te bieden?

“Kleine Lucas is er voor de allerkleinsten. In de webshop kunnen mensen terecht voor jongens- en meisjeskleding in maat 36 t/m 48, diverse babyartikelen, luiertaarten en cadeaubonnen. Alle kleding, accessoires en cadeautjes worden met de hand gemaakt.”

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

“Door om me heen te kijken naar wat mensen leuk vinden en te luisteren naar verhalen van anderen doe ik vaak leuke ideeën op. Daarnaast kan ik in de kleding en accessoires die ik maak ook mijn eigen gevoel leggen.”

Welke tips heb je voor een geschikt kraamcadeau?

“Er is een kindje geboren en ondanks dat het een paar weken te vroeg ter wereld is gekomen, moet dit heugelijke feit natuurlijk wel gevierd worden. In mijn webshop bied ik verschillende cadeaus voor de allerkleinsten aan. Kun je geen keuze maken? Koop dan een cadeaubon en laat de kersverse ouders zelf iets uitzoeken voor hun kleintje.”