Kleine Lucas in andere winkels

De collectie van Kleine Lucas is ook in andere winkels te koop:


In Nederland:

Dubbelgeluk Tweelingwiegen

Negen maanden lang met z’n tweeën in mama’s buik en straks samen op de grote wereld.

Een tweeling, dat brengt dubbelgeluk. Een lange tijd hebben de twee kleintjes samen doorgebracht en wat zal het dus fijn zijn als ze na de geboorte ook heerlijk samen met elkaar door kunnen brengen. Elkaars warmte voelen, geluidjes en ademhaling horen en lichaamsgeur ruiken. Dit alles kan op een veilige manier.

Dubbelgeluk Tweelingwiegen heeft hier de perfecte oplossing; een mooie en bijzondere tweelingwieg waarin ieder kindje op zijn eigen matrasje ligt, maar toch direct naast zijn/haar broertje of zusje kan slapen. Bij Dubbelgeluk Tweelingwiegen kun je zowel een tweelingwieg huren als kopen.


Liefs van Lauren 

Liefs van Lauren is een webshop en platform voor herinneringsproducten, diensten en lezingen op het gebied van rouw bij kinderen en rondom kinderen.

Elline en Willemien zijn nichtjes en vriendinnen en zijn samen Liefs van Lauren gestart in 2018. Ze merkten vanuit eigen ervaring hoe fijn het is als er 1 plek is waar meerdere producten en diensten samen komen op het gebied van rouw. Geen urenlang gezoek op internet maar snel vinden wat je nodig hebt. Dat doen ze niet alleen maar samen met andere betrokken ondernemers, coaches en merken. Ze geloven in de kracht van samen om op die manier voor jullie een breed platform te kunnen zijn. 


Neobaby   

Een (premature) baby, en dan, je hebt al veel meegemaakt en bent op zoek naar de beste producten. Zoek niet verder naar het favoriete speentje of speenknuffel van je kindje. Wij hebben verschillende soorten op voorraad en verzenden je bestelling, na betaling, binnen 24 uur. Dan hoef je daar niet meer over na te denken.


Hippe Ukkiez 

Bij Hippe Ukkiez vind je diverse leuke kleding voor je uk. Hippe Ukkiez levert goede kwaliteit kleding en accessoires zoals; Funnies, Vinrose, Baby town, Soft touch, Keel toys, Hughs and Kisses, Snuggle baby Blue Seven, Dirkje, Ducky beau, Sleep No more, Kleine Lucas , Kinderkoffertjes en meer. 


In Engeland: 

Little Mouse UK  

Specialist voor premature babykleding, kleine babykleding en cadeaus. Opgericht door een neonatale verpleegster en geliefd bij klanten, bieden zij het grootste assortiment hoogwaardige, praktische en betaalbare premature babykleding en kleine babykleding in het Verenigd Koninkrijk.

 


Heb jij ook interesse om producten van Kleine Lucas te verkopen in jouw shop? Neem vrijblijvend contact op met Nicole 06-46562394 of via het contactformulier